Tenis: Un al 8-lea titlu la Wimbledon, stropit din plin de Federer

Noaptea a fost scurtă pentru Roger Federer, care a stropit din plin cel de-al 8-lea titlu câștigat la Wimbledon, elvețianul, care nu prea obișnuiește așa ceva, recunoscând luni că nu-și prea mai aduce aminte nimic din sărbătoarea organizată după acest succes istoric.


e553a678-2949-4155-8f03-f3247e87013f

Învingător clar în fața croatului Maric Cilic (6-3, 6-1, 6-4) în finala de duminică, elvețianul a participat la tradiționalul dineu al campionilor, alături de laureata feminină, Garbine Muguruza, după care s-a întâlnit cu circa patruzeci de prieteni și apropiați într-un bar londonez.

”Am capul greu”, a recunoscut Roger Federer într-o conferință de presă luni dimineață. ”Nu știu ce am făcut noaptea trecută. Cred că am amestecat un pic prea mult alcool”.

Situație rarisimă pentru nr. 3 mondial, care nu prea își petrece nopțile prin baruri și care, la 35 de ani, are imaginea unui tată de familie ideal.

”Am petrecut ceva”, a adăugat el. ”M-am băgat în pat la ora 5 dimineață și nu mă simțeam în top când m-am trezit. Am început să mă simt puțin mai bine acum o oră”.

Roger Federer, cu cel de-al 8-lea său succes pe iarba londoneză, a depășit recordul lui Pete Sampras și Willliam Renshaw, ambii cu câte 7 titluri la Wimbledon. O performanță care merita câteva pahare în plus…

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE