Test Drive Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet AllGrip

Pe finalul anului trecut m-am intersectat cu un Suzuki SX4 S-Cross echipat cu propulsorul 1.0 BoosterJet. Şi pot spune că am fost plăcut impresionat ţinând cont de ingredientele din ecuaţie.


M-am maturizat, am crescut şi am dorit să văd cum te poate îmbrăca acelaşi model dar într-o echipare superioară, cu un motor mai viril, cutie automată şi sistemul AllGrip. SX4 S-Cross a primit un facelift anul trecut, unul care aduce modificări semnificative pe toate planurile. Estetic, nu pot spune că sunt cucerit de noua parte frontală, dar cum nu sunt vreo autoritate în design auto, mă rezum doar la atât. Ştiţi cum este, frumuseţea este în ochii privitorului. Cu toate acestea, expresivitatea superioară a părţii frontale îţi induce senzaţia unui produs care a beneficiat de o atenţie mai mare la finisare în detaliu. În spate bifăm o redesenare a grupurilor optice. Un ultim detaliu, Suzuki susţine că restilizarea a contribuit la scăderea coeficientului aerodinamic.

La interior nu sunt multe modificări. O planşă de bord curată, cu materiale corecte şi o asamblare bună. Trebuie să menţionăm că modelul a primit un volan nou. SX4 oferă un interior spaţios pentru cinci persoane, surprinzător de mult spaţiu pentru un crossover compact, iar aici adăugăm şi un portbagaj de 430 litri care poate ajunge la 1.269 litri prin plierea banchetei. Un spaţiu generos şi pe bancheta spate, acolo unde un scaun de copil cu ISOFIX poate fi fixat uşor, mici dificultăţi la fixarea în cataramă a centurii de siguranţă. Un bonus pentru copil este poziţia înaltă care îi…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE