Tibor Selymes va antrena la Olimpia Satu Mare. Fostul fundaș stânga are mari probleme cu banii

Tibor Selymes va antrena la Olimpia Satu Mare. Fostul fundaș stânga are mari probleme cu banii. După ce Bogdan Andone a părăsit echipa sătmăreană pentru a merge antrenor principal la ASU Poli, fostul fundaș stânga al Generației de Aur a fost numit la formația din Nordul țării.


Tibor Selymes, în vârstă de 47 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipele Sopron, Liberty Salonta, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, FCM Târgu Mureş, Dinamo II Bucureşti, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Delta Tulcea.

Olimpia Satu Mare a încheiat sezonul trecut pe locul nouă în Liga a II-a.

Tibor Selymes va antrena la Olimpia Satu Mare: UDMR l-a pus în funcție

Tibor Selymes trebuia să ajungă la Câmpulung Muscel, oraș care urma să aibă o echipă în al doilea eșalon. Acel proiect a picat înainte să se nască, iar Selymes s-a văzut în situația de a nu avea de lucru. „L-a ajutat UDMR”, spun surse din apropierea grupării sătmărene, al cărei președinte este un alt etnic maghiar, Attila Karda.

Tibor Selymes are mari probleme cu banii și, din acest motiv, nici n-a participat alături de colegii din Generația de Aur la excursia la Cardiff, pentru finala Ligii Campionilor. Sunt informații că Selymes și Dorinel Munteanu ar îngroșa rândurile celor care au trecut din barca Generației de Aur în cea a lui Răzvan Burleanuciteste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE