Tiger Woods a fost internat, din cauza dependenței de medicamente. Mesajul sportivului

Tiger Woods (41 de ani) a fost internat într-o clinică specializată în combaterea dependenței de medicamente, conform unui mesaj postat ieri pe Twitter de celebrul jucător de golf.


“În prezent primesc ajutor profesionist în privința dozării corecte a medicamentelor și a suferințelor provocate de durerile de spate și de proasta calitate a somnului. Vreau să mulțumesc tututor pentru mulțimea de mesaje de susținere, în special fanilor și jucătorilor din circuitul de golf”, a scris Tiger Woods pe rețeaua de socializare amintită.

Tiger Woods este dependent de Xanax și de somnifere

Pe 29 mai, în jurul orei 2.00, la puțin timp după ce fusese operat pentru a patra oară la spate, Tiger Woods a fost găsit inconștient în mașina personală, avariată în apropierea orașului Jupiter. Potrivit raportului poliției, în sângele sportivului existau cantități mari de Xanax (medicament împotriva atacurilor de panică) și de Vicodin (analgezic și somnifer).

Ca urmare a internării în clinica de combatere a dependenței de medicamente, procesul intentat lui Tiger Woods a fost amânat, de pe 5 iulie pe 9 august. Presa americană susține că sportivul ar fi acceptat să se interneze pentru a micșora riscul de a pierde custodia copiilor Sam (9 ani) și Charlie (7 ani), de care în prezent se îngrijește în peste 80% din timp fosta soție, Elin Nordegren (37 de ani).citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE