TIME a publicat lista celor mai influenţi 100 de oameni din lume: cine sunt aceştia

Preşedintele Statelor Unite Donald Trump a fost inclus pentru a doua oară în topul Time, alături de principalii săi consilieri –  fiica sa, Ivanka Trump, şi soţul ei, Jared Kushner.


Amestecul de personalităţi îi include, de asemenea, pe campioana olimpică la gimnastică Simone Biles, Papa Francis, donatorul republican Rebekah Mercer şi pe actorul Ryan Reynolds.

Editorii revistei „Time“ au realizat şi cinci coperţi pe care apar cântăreţul John Legend, actriţa Viola Davis, directorul executiv Amazon, Jeff Bezos, filantropul Melinda Gates şi actorul britanic Riz Ahmed.

„Lista noastră anuală «Top 100 cei mai influenţi oameni din lume» explorează intersecţia dintre realizări şi renume. La fel ca în anii trecuţi, lista include preşedinţi şi prim-miniştrii, directori generali şi celebrităţi, cărora li se alătură şi oameni mai puţin faimoşi, dar cu o forţă extraordinară în domeniul invenţiilor, cu ambiţii mari şi geniali în soluţionarea unor probleme pe care nimeni înaintea lor nu le-a putut rezolva“, afirmă editorii „Time“.

„În aceste vremuri divizate, este tentant să ne cuibărim într-o zonă de confort, înconjurată de oameni care arată ca noi, gândesc ca noi, se roagă ca noi şi votează ca noi. Cu toate acestea, mulţi dintre femeile şi bărbaţii de pe lista din 2017 ne provoacă, folosind tehnologiile care ne conectează, să extindem maniera în care privim lumea. Cel mai tânăr om de pe listă, Gavin Grimm, în vârstă de 17 ani, şi-a asumat riscul de a vorbi despre unul dintre cele mai delicate subiecte –…

citeste mai mult aici

categorii
Entertainment
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE