Timiș: Peste 30 de artiști, în acest weekend, la Music Travel Festival

Peste 30 de interpreți vor concerta în weekendul care urmează la cea de-a treia ediție a Music Travel Festival, manifestare care își propune să pună Banatul pe harta festivalurilor internaționale, informează un comunicat de presă transmis marți AGERPRES.


b10b3734-f7c9-4aef-9f43-b12a0b10392c

„Music Travel Festival, aflat la a 3-a ediție, este cel mai mare festival din Vestul României. Proiectul își propune să ofere timișorenilor muzică de calitate și să susțină Timișoara Capitala Culturală 2021. Evenimentul are loc în Timișoara la Arena Aqua Sport în perioada 23 — 25 iunie 2017”, precizează sursa citată.

Pe scenă vor evolua peste 30 de artiști internaționali și naționali, printre aceștia fiind Sigma, Dub Pistols, Chase & Status (DJ Set), Foreign Beggars, Robin and the Backstabbers, Vama, Vița de Vie, Travka, The Mono Jacks, Zdob și Zdub, Domino, The Kryptonite Sparks, Tourette Roulette și Jurjak. DE asemenea, vror mai participa și DJ-i, precum Paco Osuna, James Zabiela, M.A.N.D.Y, Mihai Popoviciu, Toygun, The Model, Ethylen, IV-IN, ABC.

„Evenimentul este gândit și implementat la cele mai înalte standarde. Design-ul reprezintă un punct forte față de tot ce există pe piață în acest moment. Proiectul nostru are bineînțeles și o latură sustenabilă care este dată de folosirea paleților reciclați și a panourilor fotovoltaice. Dorim să oferim timișorenilor nu doar un eveniment muzical de excepție cât și un mediu verde și relaxant în inima naturii”, a precizat Gabriela Gunter, CEO,…

citeste mai mult aici

categorii
Lifestyle
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE