Transferul lui Boldrin la Kayserispor s-a făcut! Cât plătesc turcii pe mijlocașul de 28 de ani

Transferul lui Boldrin la Kayserispor s-a făcut! Cât plătesc turcii pe mijlocașul de 28 de ani. Fernando Boldrin a plecat de la FCSB după doar 1 sezon în tricoul echipei „roș-albastre”.


Acesta îl va urma la Kayserispor pe Marius Șumudică, antrenorul care l-a adus la Concordia Chiajna și care, apoi, l-a pregătit și la Astra Giurgiu, a anunțat Digi Sport.

Transferul lui Boldrin la Kayserispor s-a făcut. Gigi Becali nu primește cât visa

Fernando Boldrin va pleca pe 1,2 milioane de euro, cu 300.000 mai puțin decât cât visa Gigi Becali să primească. Oricum, Boldrin a fost o afacere perfectă pentru FCSB. Brazilianul a fost cumpărat cu 300.000 de euro și a fost vândut cu 1,2 milioane de euro.

 Fernando Boldrin a marcat 9 goluri și a avut multe „assist-uri” la activ în sezonul precedent, deși n-a fost foarte des titular. Clubul care a terminart pe locul 15 ultima ediție a campionatului din Turcia ar fi vrut să-l ia împrumut, cu drept de opțiune de a-l cumpăra definitiv pe 1,5 milioane de euro. Gigi becali n-a acceptat decât să-l vândă definitiv de acum, iar pentru asta a mai renunțat la 300.000 de euro.


citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE