Tudose către participanții la programul de internship guvernamental: Să criticați, să insistați, să dați soluții

Premierul Mihai Tudose le-a transmis, luni, tinerilor participanți la ediția de vară a programului de internship guvernamental să fie activi, critici, inovativi și să insiste în a-și impune soluțiile acolo unde se poate.


a2901644-16f0-458b-961c-689d7448778c

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

„Înțeleg că sunteți 100 din 3.200 și ceva. Nu știu nicio o universitate, nicio facultate care să aibă 30 pe loc și vă mulțumesc pentru faptul că ați insistat, pentru că afară sunt niște oameni care au afișat #rezist și dumneavoastră sunteți cu #insist de pe partea astalaltă a clădirii. (…) Am să vă rog să stăm mai mult de vorbă când terminați, eventual, cu cei care supraviețuiesc experienței guvernamental-administrative. Nu o să vă fie ușor. O să vedeți că lucrurile funcționează altfel decât ar trebui de cele mai multe ori și principalul rol, scop al părții guvernamentale în ceea ce vă privește este ca dumneavoastră să aduceți un suflu nou. Să criticați, să insistați, să puneți întrebări, să dați soluții. Să insistați cu soluțiile, acolo unde se poate. Din experiența trecută, înțeleg că niște colegi de-ai dumneavoastră chiar au livrat niște soluții foarte bune”, a declarat Tudose, la sediul Guvernului, în deschiderea programului de internship guvernamental, ediția de vară.

Prim-ministrul a adăugat că le-a transmis miniștrilor ca participanții la internship să fie tratați „cel puțin ca egali”. „Meritați acest lucru. Sunteți 100 de tineri superbi care, în loc să…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE