Tudose, legat de impozitarea Bisericii: Demiterea lui Teodorovici este punctul meu de vedere

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, în legătură cu ideea impozitării Bisericii, avansată de fostul său consilier Eugen Teodorovici, că demiterea acestuia reprezintă punctul său de vedere în acest caz.


97610615-32f0-4d37-9464-d0ec35d093e0

Întrebat care este poziția sa legat de propunerea de impozitare a Bisericii, Tudose a spus: „Demiterea domnului Teodorovici e punctul meu de vedere”.

Mihai Tudose susține că Teodorovici a înțeles greșit funcția de consilier și s-a transformat în purtător de cuvânt, menționând că el nu a fost de acord cu majoritate ideilor lansate de acesta.

„Domnul Teodorovici a fost colaboratorul meu și am crezut că putem colabora pe consultanță, dacă doriți, la ceea ce dumnealui se pricepe pe financiar-fiscal. Numai că domnia sa a înțeles greșit și s-a transformat într-un purtător de cuvânt și au înțeleg că ideile pe care domnia sa le are să le aflu de la el, nu prin intermediul presei, mai ales eu nefiind de acord cu cel puțin majoritatea dintre ele”, a adăugat Tudose.

El a mai spus că a semnat vineri dimineață decizia de eliberare a lui Teodorovici din funcție.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie. Activitatea lui Teodorovici în această calitate este neremunerată, conform deciziei șefului Guvernului. Eugen Teodorovici a propus, în 14 iulie, impozitarea unor activități economice ale Bisericii Ortodoxe Române (BOR), urmând ca banii să fie direcționați strict către proiecte sociale,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE