Turcan: Pentru propria libertate și propriile funcții, pesediștii sunt în stare să destabilizeze întreaga țară

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat, marți, că pesediștii „sunt în stare să destabilizeze nu doar Parlamentul și Guvernul, ci și întreaga țară” pentru propria libertate și pentru propriile funcții.


21e4d3b5-f85e-4eaa-8be4-e4e1560ecc9d

„PNL a reușit să întoarcă din drum negocierile privind inițiativele legislative ale UDMR. Parlamentarii PNL s-au mobilizat exemplar în comisiile de specialitate, iar Dragnea a anulat ședința comisiei de astăzi. Furtuna a trecut, însă potopul se poate declanșa în orice moment. Până la votul moțiunii de cenzură vom fi pe baricade și vom arăta adevărata față a celor din PSD. Pentru propria libertate și pentru propriile funcții, pesediștii sunt în stare să destabilizeze nu doar Parlamentul și Guvernul, ci și întreaga țară!”, a declarat Turcan, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Ea a precizat că Liviu Dragnea pare „dispus să negocieze și principii care nu pot fi negociate”.

„Pentru capriciile sale, Liviu Dragnea este dispus să negocieze tot. Chiar și principii care nu pot fi negociate și prevederi constituționale care nu pot fi încălcate. Dumnezeu știe ce a mai negociat Dragnea, dar vom afla curând”, a mai spus Turcan.

AGERPRES/(AS — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Georgiana Tănăsescu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE