”Un om foarte puternic din Qatar e pregătit să preia Rapidul. Probabil a fost sfătuit din România”

”Un om foarte puternic din Qatar e pregătit să preia Rapidul. Probabil a fost sfătuit din România”. Rapid s-a împărțit în multe bucățele, după ce clubul-mamă a falimentat, în 2016. Vreo trei echipe care s-au dorit a fi „adevărata continuatoare” a „feroviarilor”, au jucat în Liga 4, dar niciuna n-a rupt gura târgului.


Recent, primarul Sectorului 1 din București, Dan Tudorache, a vorbit despre intenția de a cumpăra la licitație brandul Rapid și de a strânge din nou sub același acoperiș, toate entitățile care au legătură cu vechiul Rapid. Și alte Primării de sector și-au manifestat apoi intenția de a-i prelua pe „alb-vișinii”. O perioadă s-a vorbit și despre intenția celor de la FC Voluntari, echipă cu mulți rapidiști în conducere, de a prelua, prin fuziune, numele și palmaresul giuleștenilor.

”Un om foarte puternic din Qatar e pregătit să preia Rapidul”. Dan Leasă a făcut anunțul

Dan Leasă, managerul celor de la FC Voluntari, cunoscut ca suporter al giuleștenilor, a anunțat, într-o declarație oferită celor de la prosport.ro, că brandul Rapid a fost ochit și de un om de afaceri foarte potent financiar din Qatar.

„Vorbim prea mult de Rapid şi îmi e frică să nu avem o mare surpriză. Am informaţii că un om foarte puternic din Qatar este pregătit să preia Rapidul. Se va înscrie la licitaţie pentru brandul Rapid. Probabil că a fost sfătuit din România. Este vorba despre un om de afaceri care nu este implicat în fotbal”, a declarat Dan Leasă. 

CITEȘTE ȘI: 

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE