Universitatea Craiova s-a reunit luni. Echipa olteană va juca în Liga a 4-a. Fanii oltenilor au scandat împotriva lui Adrian Mititelu, dar şi a CSU

Universitatea Craiova se reunește azi. Echipa lui Mititelu se va înscrie în Liga 4. Fanii oltenilor vor să calce pe urmele steliștilor și să facă show la antrenament.


ACTUALIZARE 17 iulie, ora 22.55: La reunire au fost prezenţi aproximativ 1.000 de fani olteni, care au scandat împotriva echipei „rivale” CSU Craiova, dar şi împotriva lui Adrian Mititelu, pe care îl consideră vinovatul principal pentru distrugerea Craiovei  „adevărate”.

Într-o atmosferă incendiară creată de fanii din „Peluza Sud 1997”, echipa s-a reunit sub conducerea antrenorului Nicolo Napoli şi a făcut un joc-şcoală.

La un moment dat, suporterii au oprit meciul, cerând să iasă de pe teren fiul lui Adrian Mititelu. Până la urmă, după intervenţia celorlalţi jucători, fanii au cedat şi au plecat de la stadion.

fani FC Universitatea Craiova

Foto: Digi Sport

—————————————————————————————————————–

 

Azi e ziua „reîncarnărilor” în fotbal. După 6 ani, timp în care Adrian Mititelu s-a ocupat numai de „n” procese cu federația, cu Mircea Sandu, Cu Dumitru Dragomir, cu membrii Comitetului Executiv, etc, azi va „lansa la apă” o nouă echipă Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a fost dezafiliată în 2011, a încercat o revenire, luptând în sezonul 2013 – 2014, în Liga 2, cu CSU Craiova, după care a „sucombat” din nou.

Universitatea Craiova se reunește azi. Echipa lui Mititelu se va înscrie în Liga 4. Primul antrenament, în nocturnă

Noua echipă a lui Mititelu nu mai are nimic, nici…

citeste mai mult aici

categorii
Sport
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE