UPDATE Pasagerii aeronavei KLM, care a aterizat de urgență pe Otopeni, vor fi transferați spre destinația finală în jurul orei 16:00

Pasagerii aeronavei Airbus A330, aparținând companiei KLM, care a aterizat de urgență marți dimineața pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, sunt în siguranță și vor fi transferați spre destinația lor finală în jurul orei 16:00, a anunțat compania aeriană.


1b846397-6e72-44a5-b2ac-ffd1a2ff94d8

„Cu privire la aterizarea de urgență a aeronavei Airbus A330, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City — Amsterdam, precizăm faptul că toți pasagerii sunt în siguranță în zona de tranzit a Aeroportului Internațional Henri Coandă București și că urmează a fi transferați spre destinația lor finală în cursul acestei după-amieze. În acest sens, o aeronava Boeing 747 va fi trimisă special pentru a prelua toți pasagerii, aterizarea acesteia la București fiind programată în jurul orei 15:00, urmând să decoleze spre destinația finală în jurul orei 16:00”, se precizează în comunicatul companiei.

Aeronava Airbus A330 va rămâne la sol pentru reparații, după care se va întoarce fără pasageri la hub-ul companiei de la Amsterdam.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a anunțat marți dimineața că o aeronavă Airbus A330, aparținând companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City — Amsterdam cu 298 de pasageri la bord a solicitat aterizarea de urgență, din motive tehnice, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, aeronava aterizând în siguranță.

„Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparținând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City —…

citeste mai mult aici

categorii
Economie & Afaceri
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE