Uragan la vârful politicii românești: Geonă, chefuri pe iahturi în Saint Tropez, pe banii lui Rizea


Săptămâna trecută, un denunţ făcut la DNA de fostul deputat PSD Cristian Rizea împotriva lui Mircea Geoană a ”transpirat” în presă! Rizea a povestit că, în 2008, i-a plătit liderului de atunci al social-democraţilor 300 mii € ca să-l treacă pe listele de candidaţi la Camera Deputaţilor. 

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


Potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro, Geoană i-ar fi propus lui Rizea să candideze pe listele PSD (iniţial, la Constanţa, apoi, la Brăila) în vara lui 2008 pe un iaht, în golful din faţa superbului Saint Tropez.

Între iulie şi august acel an, familia Geoană (Mircea, Mihaela şi cei doi copii ai lor, Alex şi Ana Maria) a luat parte la mai multe chefuri, pe Coasta de Azur, pe iahtul respectiv.

Întâmplarea este confirmată chiar fostul deputat PSD: ”Ţin minte că în acea vară, nu mai ştiu exact luna, i-am organizat şi ziua fiicei lui Mircea Geoană la Saint Tropez (N.RED. – Ana Maria Geoană este născută pe 6 august). Am închiriat un iaht, cu tot cu echipaj, şi am plecat de la Monaco la Saint Tropez. Pe drum, am oprit la Cannes, findcă domnul Geoană m-a rugat să-l luăm şi pe Raul Doicescu (citeşte aici detalii despre miliardarul care deţine imperiul Bog’Art). Am fost mai multe familii, iar eu (N.RED. – Rizea) am plătit tot: iahtul, consumaţia la Club 55 din Saint Tropez,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE