Vettel, surprins de pana de cauciuc suferită la Silverstone: "Nu a fost un …

Sebastian Vettel a admis că a fost surprins de pana de cauciuc suferită duminică la Silverstone, însă insistă că locul 7 ocupat în clasament nu este un dezastru.


Newsletter
Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Sebastian Vettel ocupa locul 4 în cursa de la Silverstone în momentul în care ambii piloți ai Scuderiei Ferrari au avut parte de probleme cu pneurile. Mai întâi, Kimi Raikkonen a fost nevoit să intre la boxe, pentru ca un tur mai târziu Vettel să sufere de o problemă similară.

În urma incidentului, Vettel a terminat cursa doar pe locul 7, iar avansul său din clasament s-a redus la un singur punct în urma victoriei obținute de Lewis Hamilton. Chiar și așa, Vettel insistă că rezultatul din Marea Britanie nu este unul dezastruos.

„Cred că Raikkonen a avut o problemă similară, iar pneurile sale erau cu 5-6 tururi mai proaspete. Așa că ne-a luat prin surprindere. Sigur că ar fi putut fi un pic mai bine, dar nu cred că a fost un dezastru. Cred că am avut un monopost bun, în special în viraje”, a precizat germanul.

Între timp, Fernando Alonso a făcut apel la cei de la McLaren să decidă cât mai rapid ce motoare vor utiliza anul viitor, după o nouă cursă în care a abandonat cu defecțiuni tehnice.

„Cu cât iei mai rapid o decizie, cu atât te pregătești mai bine pentru anul următor. Bănuiesc că vor încerca să ia o decizie cât mai repede și voi sprijini decizia, indiferent care va fi…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE