Victor Ponta: După moţiune, vom avea o criză politică şi mai mare. Sperăm la un Guvern Grindeanu 2


Victor Ponta, secretarul general al Guvernului, a susţinut, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că indiferent de rezultatul votului moţiunii de cenzură, în România va avea loc o criză politică şi mai mare.

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„Un singur lucru cred că ştie şi Liviu Dragnea, o ştiu şi eu o ştie şi Sorin Grindeanu, după ce se votează moţiunea de cenzură vom avea o criză politică şi mai mare în România. Dacă moţiunea va fi respinsă, ceea ce eu cred că se va întâmpla, va fi un Guvern Grindeanu 2, dar fără miniştri şi fără sprijin din partea Parlamentului. Dacă trece, din acel moment la PSD, la ALDE, la Parlament, la Guvern nu mai este nimic de făcut, pentru că din acel moment decizia va fi la Iohannis. Eu cred că numai Iohannis va şti ce va face”, a transmis fostul prim-ministru la Realitatea TV. 

Victor Ponta s-a declarat încrezător în raţiunea colegilor de partid şi speră, alături de premierul Sorin Grindeanu, la un Guvern Grindeanu 2, format din miniştri „mult mai buni decât cei care au fost până acum”.

„Eu cred că până mâine, la ora 11, dacă există suficientă dorinţă de raţiune, de dialog, de gândire pe termen mediu şi lung din toate părţile, vom avea un Guvern Grideanu 2, tot PSD-ALDE, cu miniştri mult mai buni decât cei care au fost până acum, cu un…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE