Victor Ponta: Emisarii lui Dragnea i-au propus şi domnului Grindeanu şi mie funcţii de miniştri


Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a precizat luni că în cadrul negocierilor politice purtate pe tema moţiunii de cenzură, atât el, cât şi premierul au discutat cu reprezentanţi ai UDMR, cu lideri ai PSD, dar şi cu „emisari” ai liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, care le-ar fi propus lui şi lui Grindeanu fotolii de miniştri într-un viitor Executiv. 

<!– this part to be placed in section, in the place, where the ad should be delivered —


„Am discutat cu liderii UDMR, au avut nişte solicitări la adresa Guvernului, că nu era vorba de Parlament, din punctul nostru de vedere, normale, legitime, care ţin de acte de guvernare, nu de cine ştie ce decizii politice uriaşe. Am discutat cu alţi colegi din PSD, inclusiv am discutat şi cu emisarii domnului Dragnea, pentru că şi domnul Grindeanu şi eu chiar am fi dorit şi dorim în continuare să evităm această situaţie din care, este clar, este lose-lose, pierdem sigur”, a declarat Victor Ponta la România Tv.

Secretarul general al Guvernului a explicat că în negocierile purtate nu a fost vorba de „o chestiune de orgolii, ci de o viziune asupra cum conduce PSD, Guvernul şi ţara în continuare”.

„Aseară au fost câţiva colegi de-ai noştri – care cu siguranţă aveau mandat de la domnul Dragnea – care i-au propus şi domnului Grindeanu şi mie funcţii de miniştri. Şi am zis: dragi prieteni, nu aţi înţeles,…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE