VIDEO Lasere, dansuri cu foc, acrobații și numere de circ în deschiderea Festivalului Internațional al Luminii – Spotlight

Show-ul Illuminaire al companiei austriece Phoenix Fire Dancers a deschis joi seară, în Piața George Enescu din Capitală, cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional al Luminii – Spotlight.


796a9929-5c24-4ce9-9222-45f1d5d31477

Mai multe fotografii pe AGERPRES FOTO

Aproximativ 300 de bucureșteni au ales să înfrunte ploaia și temperatura scăzută pentru a asista la un spectacol inedit, în care artiștii au prezentat, timp de aproximativ 30 de minute, dansuri cu foc, acrobații, spectacole de gimnastică și numere de circ, toate însoțite de muzică live de tobe.

„Vă mulțumesc că ați venit în această a doua iarnă să fiți alături de noi. Vă mulțumim că ați venit să vedeți acest spectacol. Va fi o seară minunată. Ne-am adunat din toată lumea ca să fim cu voi în seara aceasta”, a spus liderul formației, în deschiderea show-ului.

Potrivit Mihaelei Păun, director al Centrului de Proiecte Culturale al Capitalei — ARCUB, la ediția din acest an a Spotlight bucureștenii vor putea vedea instalații de lumini aduse din nouă țări.

„Suntem la a treia ediție a Festivalului Spotlight, din păcate, o ediție care începe cu multă ploaie. Noi nu ne speriem de ploaie că ni s-a mai întâmplat și la prima ediție și la a doua ediție. (…) Timp de patru zile, începând cu ora 20,30, până spre ora 23,00, de azi până duminică, oamenii pot să se plimbe liberi pe Calea Victoriei, începând de la Biblioteca Universitară până spre Splaiul Independenței, la cheiul Dâmboviței, și vor vedea în jur de 22 de…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE