VIDEO Un documentar cu trei portari de naţionala României şi un vis împlinit. De la frica pe stadion, la cinematografie

Un proaspăt-absolvent al Universităţii West London, la Producţie Film, Koray Turhan, face documentare, scurtmetraje despre britanici ajunşi în România pentru diverse proiecte cu impact social.VIDEO Un documentar cu trei portari de naţionala României şi un vis împlinit. De la frica pe stadion, la cinematografie.

VEZI VIDEO AICI 

Tânărul se mândreşte cu un documentar de 13 minute despre tatăl său, fost portar de naţională, actualmente antrenor de portari prin mâna căruia au trecut cei mai buni ferecători de buturi ai ultimelor generaţii (de la Tătăruşanu, la Pantilimon şi Niţă) şi iniţiatorul „Academiei de Portari Florin Tene”, scrie Pro Sport.

În primele minute ale documentarului despre tatăl tău spui aşa: “copil fiind, visam să ajung fotbalist. Dar a rămas un vis”. Când şi cum a început să prindă contur visul cu cinematografia, cu filmul?

Visul cu cinematografia a început să prindă contur prin 2010, când aveam 15 ani. Au vrut ai mei să ne mutăm la periferia Bucureştiului, la Izvorani, pe lacul Snagov. Şi… s-a nimerit să stăm chiar lângă studiourile Castel Film – unele dintre cele mai mari din România, alături de studiourile Buftea. Cunoscându-l pe fiul patronului de la Castel (n. companie fondată în 1992 de producătorul de film român Vlad Păunescu, alături de un partener de la Hollywood – Charles Band) – am mers împreună la diferite filmări, pentru reclame, filme. Apoi, a venit la noi Ghost Rider 2 (n.r. 2011). Cu Nicolas Cage. Şi mi-a plăcut foarte mult lumea aceasta a…

citeste mai mult aici

categorii
Cultura
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE