VIDEO UPDATE Tudose despre rectificarea bugetară: Din păcate, avem ministere care au grad de execuție, la șase luni, de 2%

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, referitor la rectificarea bugetară, că sunt ministere, cum este cel al Tehnologiei Informației, care au grad de execuție pe șase luni de 2%, menționând că sumele alocate proiectelor ratate vor fi relocate.


39e78af2-539a-4b35-a85c-d3b78ca94b07

„S-a vorbit despre rectificarea bugetară, astăzi, la coaliție. Domnul ministru de Finanțe a prezentat un plan privind relocarea unor sume în cadrul unor ministere, fiindcă, din păcate, avem ministere care au grad de execuție, la șase luni, de 2%. Dau un exemplu: Ministerul Tehnologiei Informației, știți fostul primviceprim-ministru două zile — grad de execuție 2%. Din păcate, anumite proiecte sunt deja ratate și atunci banii respectivi vor fi relocați în cadrul ministerelor sau în cadrul altor ministere”, a afirmat Tudose, după ședința coaliției de guvernare.

Întrebat despre gradul de execuție bugetară la Ministerul Apărării Naționale, Tudose a spus: „La Ministerul Apărării gradul de execuție este acum foarte bun. Nu vorbim încă de grad de execuție pe zona de achiziție pentru că, după cum bine știți, nu au trecut decât câteva zile de când Congresul american a mai pus pe masă încă o ofertă de care se ocupă cei specializați (…) privind posibilitatea achiziției de rachete”.

AGERPRES/(A — autor: Alina Novăceanu, editor: Claudia Stănescu, imagine: Cătălin Soci, grafician: Liliana Iordan, redactor-video: Mihuț Năstăsache, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este…

citeste mai mult aici

categorii
Politica
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE