Viitorul îți aduce totul mai aproape, iar băncile nu fac excepție de la trend (P)

Banca Transilvania și-a prezentat noile ceasuri BT contactless în cadrul evenimentului Techsylvania 2017 și am aflat mai multe despre acestea.


Ceasurile BT contactless prezentate ieri de către Banca Transilvania ajută compania să facă un pas înainte în ceea ce privește inovația, sporind totodată și confortul clienților. La bază avem de-a face cu ceasuri Mondaine, astfel că poți fi sigur că la încheietura mâinii vei avea un ceas de calitate. Banca îți oferă mai mult decât un ceas, dându-ți posibilitatea să-ți plătești cumpărăturile cu accesoriul, așa cum ai face-o cu cardul.

Fiecare dintre ceasurile disponibile vine dotat cu un ”card” în miniatură, acesta fiind legat la contul tău curent deschis la Banca Transilvania. Oricând ajungi într-un magazin unde există POS-uri compatibile contactless, trebuie doar să-ți duci ceasul în dreptul senzorului pentru a efectua plata. La fel ca în cazul cardurilor contactless, și ceasurile BT îți permit să plătești fără cod PIN dacă ai făcut cumpărături cu o valoare mai mică de 100 de lei. Mai multe detalii despre ceasuri veți putea afla în cadrul unui hands-on pe care îl vom transmite live, astăzi, pe pagina playtech.

Ceasurile au fost nu doar expuse în spațiul BT, ci au fost și prezentate de către Gabriela Nistor, Director General Adjunct – Retail, în cadrul Băncii Transilvania. Aceasta a luat cuvântul în panelul Future of Banking, desfășurat ieri seară în cadrul evenimentului…

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE