WhatsApp a devenit mai fiabil și te ajută să transmiți orice fișiere

Noul WhatsApp disponibil începând de astăzi pe iOS și Android îți permite să transmiți orice tip de documente prietenilor.


Au trecut deja câteva săptămâni de când au apărut zvonuri legate de o actualizare foarte importantă adusă aplicației WhatsApp. La momentul respectiv, se vehicula că progrămelul de chat va deveni semnificativ mai fiabil când vine vorba de tipurile de fișiere ce pot fi transferate prin intermediul său. Zvonurile s-au dovedit a fi adevărate și, în funcție de contextul în care îți desfășori activitatea, s-ar putea să te ajute să folosești și mai mult WhatsApp la muncă sau la școală.

În loc să atașezi câteva documente unui email, cea mai nouă versiune de WhatsApp îți va permite să trimiți aceleași fișiere prin aplicația omonimă de mobil. Nu contează dacă ești utilizator de Android sau iPhone, vei putea să expediezi aproape orice tip de document prin programul de chat.

Aplicația WhatsApp a suportat din totdeauna transferul de fotografii sau clipuri video, dar noua variantă duce plaja de extensii suportate la un cu totul alt nivel. Practic, atâta timp cât poți deschide un fișier pe mobil, îl poți expedia, indiferent dacă este PDF, Word, PowerPoint sau orice altceva. Nu contează.

În mod evident, există câteva limitări aferente noului sistem propus de creatorii WhatsApp. În primul rând, există o limitare de 100MB per fișier….

citeste mai mult aici

categorii
Tech
Niciun comentariu

Scrie un comentariu

*

*

CITESTE STIRI ASEMANATOARE